Jumalan asialla

Tarina rukouksen voimasta ja Jumalan johdatuksesta Pirjo Valtasen elämässä

Tämä on tavallisen ihmisen ei-perinteinen elämänkerta. Kirja on radikaali kertomus tämän päivän ihmisestä, joka Paavalin tavoin pitää roskana entisen elämänsä ja saavutuksensa ylen kalliin Jeesuksen tuntemisen rinnalla ja on valmis Hänen tähtensä menettämään kaiken.

Kirja haastaa lukijan, ja hän tulee vakuuttuneeksi siitä, että on olemassa elävä Jumala. Katakombien 2000 vuotta vanha radikaali sanoma ei jättänyt Pirjoakaan kylmäksi. Hän päätti jättää elämänsä Jumalan varaan. Siinä ei pyydetty erivapautta vaan sitouduttiin tottelemaan kutsujaa. Kun Pirjo oli varma Jumalan johdatuksesta, hänen rohkeutensa kasvoi ja hän uskalsi tehdä kaiken sen, mihin Jumala johdatti. Hän tietämällä tiesi, että Jumala ei jätä koskaan kutsumaansa henkilöä pulaan. Silloin ei tarvitse laskelmoida, mitä tämä kaikki maksaa vaan tehdä niin kuin kutsuja sanoo.

Tämän luottamuksen Jumalaan voi aistia kirjan sivuilta, ja lukijan silmäkulma kostuu nähdessään, miten Jumala ratkaisee asioita.

Pirjon motto

”Niinpä minä todella luen kaikki tappioksi tuon ylen kalliin, Kristuksen Jeesuksen, minun Herrani, tuntemisen rinnalla, sillä hänen tähtensä minä olen menettänyt kaikki ja pidän sen roskana – että voittaisin omakseni Kristuksen.” 

Fil. 3:8