Hinnasto


Päivitetty viimeksi: 15.5.2024

Teknilliset kirjat

Opiskelija- ja yritystarjoukset löydät täältä.

Hengelliset kirjat

Lisätietoja kirjojen tilaamisesta

Genesis-Kirjat Oy ei itse myy kirjojaan vaan niitä välitetään eteenpäin Kirjavälitys Oy:n toimesta. Kirjavälitys toimittaa suurimman osan Suomessa myydyistä kirjoista kaikille tunnetuille kirja- ja nettikaupoille.

Yläpuolelta löydät kirjojemme ajantasaiset ovh-hinnat ja mahdolliset tarjouskampanjat. Kirja- ja nettikaupat päättävät itse hintansa ja myyvät yleensä kilpailun takia hieman ovh- tai tarjoushintaa halvemmalla, joten säästät vielä lisää! Joihinkin nettikauppoihin löytyy linkkejä tuotesivuilta. Googlaamalla kirjan nimen löydät ajantasaisinta tietoa saatavuudesta ja hinnasta.

Useimmilla kirjakaupoilla on kivijalkaliikkeessään myös mahdollisuus tilata kirjoja suoraan Kirjavälityksestä asiakkaan pyynnöstä. Voit siis myös pyytää paikallista kirjakauppaasi, kuten Suomalaista kirjakauppaa tilaamaan sinulle kirjojamme.

Hengellisiä kirjoja saat tilattua myös lähimmästä kristillisestä kirjakaupastasi. Eteenkin Genesis Raamattua on monessa niistä heti saatavilla ja näytekappaleita paikan päällä.